Så klamt er det at spise i sengen

Du kan lige så godt indrømme det. For uanset, hvor meget vi benægter det, så har vi helt sikkert gjort det på et eller andet tidspunkt. Kombineret to af livets største glæder og taget maden med i seng, så den kan nydes i den tryggeste af alle rammer.

Huffington Post har snakket med Kadi Dulude, som ejer det største rengøringsselskab i New York, Wizard of Homes. Hun fortæller, at “mindst halvdelen” af de steder, hvor hun gør rent, har tydelige tegn på, at folk har spist mad i deres senge.

- De fleste steder tager folk tallerkenerne med ud til vasken, men i de mest ekstreme tilfælde er det som om, deres seng er deres spisestue, og hvis de ikke rydder det op, er der en hel masse insekter, siger Kadi Dulude til Huffington Post.

Og hvad er det så, der sker, når man efterlader krummer og andre spor af mad i lagenerne? Det har den amerikanske netavis spurgt skadedyrsbekæmper Paul Bello om. Han fortæller, at madresterne tiltrækker både myrer og kakerlakker.

- De, som er sjuskede og ikke gør rent efter sig, er dem, som løber risikoen, siger Paul Bello.

Især kan madrester som mælk fra en skål med morgenmad, pizza, burger og kylling, som bliver efterladt i deres indpakning, tiltrække myrer, fluer og i værste tilfælde også kakerlakker.

Ifølge Kadi Dulude vil hun normalt anbefale folk at skifte sengetøj en gang om ugen. Men folk, som ofte spiser i sengen, bør gøre det hver tredje dag.

- Men jeg ville nok anbefale, at man slet ikke spiser i sengen. Bare lad helt være med at have et fjernsyn i soveværelset. Lad det forblive et helligt sted, hvor man får hvile, foreslår Kadi Dulude.

 

Dagens Gossip