Så meget skal Brøndby betale for Zohore

Som BT kunne fortælle onsdag, så er den tidligere FCK-spiller tæt på at tørne ud for Brøndby i den kommende sæson på en lejeaftale - udlånt fra Fiorentina - men, at Vestegnsklubben var i hård konkurrence med Hannover 96.

Det kapløb har Brøndby nu vundet, erfarer BT via italienske pressekilder. Hannover 96 har trukket sig fra kampen om den store angriber, og Brøndby skal angiveligt være kommet overens med Fiorentina angående betaling for lejemålet.

Til gengæld så virker det ikke sandsynligt, at Kenneth Zohore kommer til at spille mere end en sæson for Brøndby.

Ifølge BTs oplysninger så tror Fiorentina så meget på den 19-årige dansker fremadrettet, at de har sat købsklausulen så højt, at en permanent aftale virker overordentlig urealistisk. Optionen skal være på omkring 2,75 - 2,85 millioner euro - altså cirka 21-22 millioner kroner.

BT har været i kontakt med Fiorentinas presseafdeling, men Serie A-klubben ønsker ikke at kommentere på overgangen. BT erfarer dog, at udlejningen af Kenneth Zohore har vakt debat internt i Firenze-klubben, da cheftræner Vincenzo Montella som udgangspunkt ønskede at beholde danskeren som en fysisk stærk joker til bænken. Montella skal samtidig havde givet udtryk for, at hvis Zohore blev solgt, så ville han have lov til at købe en afløser, men samtidig ses der også internt i klubben fornuft i at lade den danske ungdomslandsangriber få erfaring på højt niveau. Kompromiset bliver altså en udlejning med en købsklausul i en størrelsesorden, så hvis danskeren høvler kasser ind for Brøndby, så vil Fiorentina ikke miste ham til røverpris. Tværtimod forventer Italienerne i kommende sæsoner, at Kenneth Zohore bliver enten stamspiller i den lilla bluse eller bliver solgt videre til en anden italiensk klub for et stort millionbeløb.

Torsdag fortalte Kenneth Zohore til bt.dk, at han er positivt indstillet over for at skulle spille for Brøndby - og et gensyn med tidligere U19-landstræner Thomas Frank - til trods for, at han optrådte for rivalerne FCK, før han i 2012 skiftede til Fiorentina.

- Ja, selvfølgelig. Thomas og jeg har et godt forhold, siger angriberen til bt.dk fra træningslejren i italienske Moena.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip