Så meget tjener Caroline Wozniacki

Danmarks bedste tennisspiller kan også finde ud af det med forretninger.

Caroline Wozniacki tjener i hvert fald styrtende med penge på sin sport.

Ifølge BT har danskeren tjent 85 millioner kroner det seneste år.

Det er faktisk syv millioner kroner mere, end da hun havde mere sportslig succes og lå nummer et i verden. Og det har især noget med hendes privatliv at gøre.

- Nøglen er hendes kæresteforhold til Rory McIlroy. Sponsorerne elsker Caroline og Rory. De er søde og sympatiske mennesker. Og så er de unge og har begge ligget nummer et på verdensranglisterne i golf og tennis. Det mix har optimeret hendes indtægter, siger hendes amerikanske agent John Tobias til BT.

Ifølge agenten, som har fulgt danskeren siden hun var 15 år, har Caroline en god og lang kontrakt med Adidas og har også tidligere i år forlænget og økonomisk forbedret kontrakten med urfirmaet Rolex.

Når man tennisspiller på så højt et plan, så skal man også have et team omkring sig. Så miss Sunshine har da også udgifter til lønninger af folks, som hendes nye hittingpartner, Bartek Dabrowski, der tidligere har spillet på det polske Davis Cup-landshold, den fysiske træner Przemek Piotrowicz, fysioterapeuten Torben Hersborg samt advokaten Mikkel Nissen.

Derudover omgiver hun sig med sine forældre Piotr og Anna, samt hendes bror Patrik, der alle har forskellige roller i forhold til den 22-åriges karriere.

Kilde: BT

 

 

Dagens Gossip