Så stoppede VM-festen: Dansk nederlag - men klar til bronzekamp

07/04/2013 02:20

BNB

Nyheder
Danmark tabte 6-8 efter en tæt og nervepirrende afslutning, hvor tingene først blev afgjort i tiende og sidste ende. Her viste Canadas skipper Brad Jacobs klassen og vandt 2-0, og nu skal canadierne spille mod Skotland om en plads i VM-finalen, som Sverige allerede har kvalificeret sig til. Dermed formåede Danmark ikke at følge op på torsdagens overraskende sejr over netop Canada. Danmark har dog stadig muligheden for at slutte et flot VM af med metal om halsen. Rasmus Stjerne & co. møder således søndag taberen af Canada og Skotland i en kamp om bronzemedaljerne.

Mest læste i dag

Danmark tabte 6-8 efter en tæt og nervepirrende afslutning, hvor tingene først blev afgjort i tiende og sidste ende. Her viste Canadas skipper Brad Jacobs klassen og vandt 2-0, og nu skal canadierne spille mod Skotland om en plads i VM-finalen, som Sverige allerede har kvalificeret sig til.

Dermed formåede Danmark ikke at følge op på torsdagens overraskende sejr over netop Canada. Danmark har dog stadig muligheden for at slutte et flot VM af med metal om halsen.

Rasmus Stjerne & co. møder således søndag taberen af Canada og Skotland i en kamp om bronzemedaljerne.