Så svarede 22-årige Louisa igen mod sine mobbere

Behåret, mandemonster, overvægtig. Det var nogle af de grimme ord, mobbere sagde til Louisa Manning, da hun blot var 12 år gammel.

Mobningen betød, at den unge pige begyndte at springe måltider over og fik markant minus på selvtillidskontoen. Det kunne være endt helt galt, men Louisa fik modsat mange andre, chancen for at give igen.

Otte år efter mobningen startede, inviterede en af de drenge, der havde været med til at mobbe hende, ud på en romantisk date. I dag, som 22-årig, ser Louisa nemlig helt anderledes ud; slank, brune krøller, smilende og selvtilliden er i orden igen.

Louise huskede især, at drengen drillede hende med, at hun “var grim”, skriver buzzfeed.com.

- Jeg var helt ærlig skidehamrende sur, da han bød mig ud. Det gjorde mig virkelig vred, at fordi jeg ser godt ud nu, så vil han med det samme have mig med i seng, siger hun til mediet.

Først ville hun sige nej til fyren, men besluttede i stedet at møde op, efter at have lagt skumle planer med en veninde. Hun takkede derfor ja til at mødes med fyren på en restaurant.

Louise mødte lidt tidligere op og bad tjeneren om at give fyren et foto med hendes håndskrevne besked på, når han ankom.

I beskeden stod der blandt andet:

- Beklager, jeg ikke gør dig selskab i aften. Husker du, da jeg var tyk, og du gjorde grin med min vægt? Nej? Jeg husker det, og jeg brugte de efterfølgende tre år på at spise mindre end et æble om dagen. Så jeg har besluttet at springe middagen over i dag.

Læs hele brevet nedenfor.

Ret skal så også være ret: Hun fik endda svar fra mobberen, som undskylder mange gange - læs også hans svar i galleriet.

 

Dagens Gossip