Så tæt er Bendtner på topformen

Det vil Thomas Jørgensen, fysioterapuet hos firmaet ProTreatment, gerne give sit besyv med om. Han er ikke upartisk, da han gennem de seneste to-tre måneder personligt har trænet Nicklas Bendtner for at få ham i form, men han har af samme grund et indgående kendskab til den fysiske udvikling, Arsenal-angriberen har været igennem:

- Tilbage i juli måned tænkte jeg, at her skal det ske noget, men der er det med Nicklas, at selvom han fremstår som doven i nogles øjne, så kan han arbejde virkelig hårdt, siger Thomas Jørgensen, der svarer optimistisk på spørgsmålet, om en fit Bendtner har lange udsigter:

- Jeg har læst nogle steder, at det vil tage ham fire uger at blive klar, men det tror jeg ikke på. Han kan være der inden for 14 dage.

- Nu er det snart 10 dage siden, at jeg så ham sidst, men vi er ikke vanvittigt langt fra. Nicklas er atletisk bygget og god til at arbejde hårdt. Vi er ikke 10 kilo fra.

Nicklas Bendtner var millimeter fra at skifte til Arsenals Premier League-kollegaer fra Crystal Palace på transfervinduets sidste dag i mandags, men Arsenals manglende held med at hente en ny angriber ind betød, at Arsene Wenger kort før tid efter sigende følte sig nødsaget til at holde på Bendtner for at styrke bredden helt i front.

Derfor er Bendtner stadig i Arsenal, der trods skader på angriber-fronten ikke synes at emme af samme garanti for spilletid, som det havde været tilfældet hos Crystal Palace. Og spilletid er ifølge Thomas Jørgensen det allermest afgørende for, at Bendtner kommer helt op i omdrejninger:

- Han er kommet i betydelig bedre form inden for den seneste måneds tid, og man kan se, at han er betydeligt bedre skåret. Jeg er fortrøstningsfuld. Men han har brug for kamptræning, og i den henseende er det ikke særlig godt at høre, at han åbenbart træner alene.

 

Dagens Gossip