Så ulækker er din hovedpude

Knap 70 procent af os siger, at en god hovedpude også hænger sammen med en god nats søvn. Men vi beholder vores yndlingspude i alt for lang tid. Og så bliver de skadelige for os. Det skriver Huffington Post.

Faktisk skal din hovedpude helst skiftes hvert halve år. Og helt sikkert inden for to år. En hovedpude holder altså ikke lige så længe som en madras, som folk tit snakker om bliver ulækker af støvmider.

Ulig madrasser samler der sig masser af skidt, olie og døde hudceller i puden fra vores ansigter. De er fanget der og kan i værste tilfælde give tilbagevendende acne. Og puderne er også fyldt med vores kære støvmide-venner.

Selv om nogle rygter menes at vide, at støvmider gør puden tungere, er dette ikke tilfældet. Og skifter man ikke puden i tide, kan støvmiderne forårsage sundhedsproblemer som allergi. Hvis du er en af dem, der pudser næse hver morgen, men at det forsvinder, når du står op, så skyldes det nok en reaktion over for støvmiderne.

Du kan dog afhjælpe problemet og forlænge pudens levetid ved at vaske den hyppigt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip