Så vild er Afflecks forvandling inden Batman

Et kappeklædt muskelbrød.

Sådan betegner skuespillerinden Jennifer Garner sin mand, Ben Afflecks, udseende for tiden. Han er nemlig i gang med at indspille den kommende superheltefilm "Batman vs. Superman: Dawn of Justice."

- Han har jo taget 13 kilo muskelmasse på og har nu en fedtprocent på otte. Så han ser virkelig godt ud. Når jeg ser ham, tænker jeg: "Wow, er det virkelig dig?!" Jeg føler lidt, jeg har en affære. Men jeg klager bestemt ikke, jokede Garner for nylig under et interview i talkshowet "Live With Kelly & Michael".

Selvom Affleck spiller superhelten Batman, høster det ikke mange point hos børnene derhjemme, fortalte den kommende Batman tidligere i år til talkshowværten Jimmy Fallon.

- Mine børn er fuldstændig besatte af Disney-filmen "Frozen" og skænker ikke Batman en tanke. Jeg ville først blive deres helt, hvis jeg indspillede en efterfølger til "Frozen", sagde den 42-årige dobbelte Oscar-vinder i interviewet.

Tidligere har blandt andet Michael Keaton, Christian Bale og Ben Afflecks ven George Clooney udfyldtdet legendariske Batman-kostume.

Jennifer Garner og Ben Affleck har dannet par siden 2004 og har tre børn sammen. Den kommende Batman-film "Batman vs. Superman: Dawn of Justice" får premiere i 2016.

Newspaq