Så vild er Afflecks forvandling inden Batman

Et kappeklædt muskelbrød.

Sådan betegner skuespillerinden Jennifer Garner sin mand, Ben Afflecks, udseende for tiden. Han er nemlig i gang med at indspille den kommende superheltefilm "Batman vs. Superman: Dawn of Justice."

- Han har jo taget 13 kilo muskelmasse på og har nu en fedtprocent på otte. Så han ser virkelig godt ud. Når jeg ser ham, tænker jeg: "Wow, er det virkelig dig?!" Jeg føler lidt, jeg har en affære. Men jeg klager bestemt ikke, jokede Garner for nylig under et interview i talkshowet "Live With Kelly & Michael".

Selvom Affleck spiller superhelten Batman, høster det ikke mange point hos børnene derhjemme, fortalte den kommende Batman tidligere i år til talkshowværten Jimmy Fallon.

- Mine børn er fuldstændig besatte af Disney-filmen "Frozen" og skænker ikke Batman en tanke. Jeg ville først blive deres helt, hvis jeg indspillede en efterfølger til "Frozen", sagde den 42-årige dobbelte Oscar-vinder i interviewet.

Tidligere har blandt andet Michael Keaton, Christian Bale og Ben Afflecks ven George Clooney udfyldtdet legendariske Batman-kostume.

Jennifer Garner og Ben Affleck har dannet par siden 2004 og har tre børn sammen. Den kommende Batman-film "Batman vs. Superman: Dawn of Justice" får premiere i 2016.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip