Så vild kan sidste spillerunde blive

Og i aftes sikrede FCK sig så endegyldigt guldet med 0-0 på Brøndby Stadion. Men det er ikke ensbetydende med, at de sidste tre runder i Superligaen bliver kedelige.

Rent faktisk er der lagt op til en vild sidste spillerunde søndag den 20. maj, hvis resultaterne flasker sig.

For Horsens-Brøndby kan blive en direkte kamp om, hvem der rykker ned i den næstbedste række. Og i Aalborg venter der et direkte bronzegys mellem AaB-Randers. En kamp hvor vinderen givetvis sikrer sig tredjeplads og bronzemedaljer.

- Det kan blive en vild finale for os i Aalborg. Det kunne være meget sjovt, hvis bronzen blev afgjort i den kamp. Der ville i hvert fald være en masse på spil for begge hold, siger Randers' Ronnie Schwartz.

Randers vandt for første gang i fire kampe med 1-0 over AGF og kom tilbage på tredjepladsen, da AaB lørdag tabte til Sønderjyske.

- Det var en god følelse at komme tilbage på sporet igen, og nu er vi opsatte på at få den tredjeplads, forklarer Randers' matchvinder mod AGF, Ronnie Schwartz.

I Horsens kan det også blive giftigt, hvis tre point mod Brøndby betyder vind eller forsvind fra Superligaen.

- Det kan blive en forbudt for børn-kamp. Det vil være en helt vild fodboldkamp, hvis vi spiller om nedrykning i den kamp. Det ville være specielt at være med i en sådan en kamp, og så mod min tidligere klub Brøndby. Men nu skal vi udelukkende fokusere på den næste kamp mod Silkeborg, sagde Horsens-anfører Martin Retov om den potentielle gyserkamp.

Horsens tabte søndag 0-1 til Esbjerg og er nu under stregen, men med blot et point op til Brøndby.

 

Dagens Gossip