Sådan festede stjernerne til Distortion

København flyder med feststemning, musik og tomme øldåser i denne uge, hvor Distortion har fyldt gaderne til bristepunktet. Hundredtusindvis har meldt sig til festen, og stjernerne har ikke været sene til at hoppe med. På Vesterbro kunne man støde ind i både musikere og en festglad tv-vært.

Med en spand i hånden, et sugerør i munden og en guldkæde smykket om hovedet kunne Barbara Moleko ses på sin Instagram. Sangerinden måtte da også selv kommentere sin alternative drinkspand med teksten: "Så er der Distortion og en lille diskret cocktail".

Altid glade Wafande optrådte onsdag med alle sine Donkey-drenge fra musikkollektivet Donkey Sound, da Distortion var på Nørrebro, og torsdag tog han en tur mere på scenen denne gang på Vesterbro. Med fødderne oppe på instrumentbrættet kunne man følge hans tur i bil på vej til scenen på Sønder Boulevard på hans Instagram-profil.

- Distortion jeg kommer så hurtigt jeg kan, skrev den entusiastiske dancehall-stjerne og tilføjede det hurtige hashtag "flying BMW".

Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald tog del i festlighederne i Kødbyen og at dømme efter hendes billede på Instagram, var det en kampklar og festglad værtinde bevæbnet med et stort smil og en lille havenisse i hånden. Under billedet skrev hun teksten "Go'nat" og langede jokende ud efter sit jublende selskab i en række hashtags som "dårlig energi" og "det siger mig ikke noget".

Den ellers mørkhårede stjerne Ida Corr lagde et billede ud på sin Instagram, der viste hendes nye blonde lokker. Og med håret på plads var Ida Corr også klar til en tur forbi Distortion, afslørede hun med hashtagget "next stop gaystortion". Gaystortion var en fest på Distortion arrangeret af dem, som også står bag den årlige Copenhagen Pride.

Se Grünewalds billede her: https://instagram.com/p/3hIBtfLVwo/?taken-by=sarahgrunewaldcph

Og Wafandes billede her: https://instagram.com/p/3hD6pDip8_/?taken-by=wafandelife

Og Molekos: https://instagram.com/p/3gvELCgOIH/?taken-by=bapsz

Og Corrs: https://instagram.com/p/3gqzVuCS3r/?taken-by=idacorr

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip