Sådan gør du din mand glad

Det er ikke nødvendigvis så svært at gøre din mand glad i hverdagen og på lagenerene.

Vi har før skrevet om ting, mænd gør forkert i soveværelset

Her er ti råd til, hvordan du gør din mand glad.

1. Vis, du er glad. Mænd har brug for at mærke, de kan gøre deres kvinde glad og tilfredsstille hende. En mopset kvinde er det værste for ham. Det er i orden at være sur i en periode, men forklar ham, at det bare er nu, og at det går over igen.

Læs også: 15 ting mænd ville ønske, alle kvinder vidste om parforhold

2. Fortæl ham, hvad du tænder på. Sig, at du har lyst til sex i aften. Mænd kan godt lide, at du tager initiativet. Den normale “parringsdans” er, at han skal være romatisk og vise kærlighed, før han “får lov” til at være sammen med dig. Men din entusiasme tænder ham.

3. Vis, at du glæder dig til at have sex med ham. For eksempel ved at tage et bad, smøre dig ind i creme og tage lækkert undertøj på. Han skal se, at du mener det.

4. Aktivitet på lagenerne, tak. Du behøver ikke trække i dominatrix-kostumet. Men gør en indsats og vis, at du gerne vil give noget.

5. Impulsivitet. Vis ham, at du synes, han er tiltrækkende og sexet. Kys ham, giv ham et tryk i hånden, når I går forbi hinanden.

Læs også: De 21 mest usexede ting ved sex

6. Respekt. En mand har også følelser og et ego. Han har brug for, at du respekterer ham og viser ham tillid.

7. Snak beskidt til ham. Mænd elsker, at se din lyst og liderlighed under sex. Sæt ord på lysten.

8. Overraskelsesmomentet. Du behøver ikke komme hjem med blomster. Men hvad med at lave hans livret, så han ved, der er noget i luften, når han kommer hjem. Vis, at du gør noget ekstra for ham uden at forvente noget igen.

9. Interesse. Måske er modeljernbanen eller golfen ikke din spidskompetence, men hvis han finder glæde i en hobby, så vis interesse for den. Stil spørgsmål og lyt til hans svar.

Læs også: 17 små ting, attraktive mænd gør anderledes

10. Gør dig pæn. En gang imellem gør det ikke noget at hoppe i et lækkert sæt tøj og tage lidt makeup på, selvom det er søndag og det regner. Det behøver ikke være hver dag, du styrter ud af sengen, fordi han ikke må se dig uden makeup, men gør dig lidt lækker i ny og næ.

Kilde: EB

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip