Sådan kan du se om han er rigtig forelsket i dig

En ny undersøgelse fra University of Chicago understøtter teorien om, at man kigger helt specielt på den person, man er vild med. Derfor har en blogger samlet en liste over nogle punkter, så du kan se, om din flirt virkelig er vild med dig.

De ser på dig med længsel
Forskning fra University of Chicago antyder, at en persons øjenaktiviteter afslører, om man kigger på folk med kærlighed eller begær. Forskerne fik mandlige og kvindelige studerende til se en masse fotografier for at finde ud af, om de oplevede kærlighed eller blev seksuelt opstemte ved hvert billede.
Når følelsen var af kærlig karakter, havde forsøgspersonernes øjne tendens til at blive ved med at fokusere på ansigterne på billederne. Hvis forsøgspersonerne derimod viste seksuel interesse, flyttede øjnene sig hurtigt ned for at se på kroppen.

Læs også: Mand sender kone liste over de gange, hun nægtede ham sex - med forklaring

De vil helt oprindeligt gerne vide, hvordan din dag har været
Når du har jobsamtaler, har været igennem en operation eller andre vigtige begivenheder i dit liv, er de helt oprigtigt interesserede i at høre alt om det.
Dette er et tegn på, at de virkelig bekymrer sig for dig. Det er ikke bare den måde, de ser på dig, men også hvordan de behandler dig, når I er væk fra hinanden - selv i korte perioder.

De vil altid hellere have dig i nærheden
Selvom man har tilbragt flere nætter sammen i træk, og man har brug for lidt tid for sig selv, så kan man have følelsen af, at de mangler i nærheden af dig.
Der er en kemisk forklaring på alt dette: Vores hjerner frigiver oxytocin, som er et hormon, der skabes, når vi falder for nogen. "Oxytocin gør, at vi har det rart, når vi er tæt på familie og andre kære," skriver National Institute of Health.
Så selvfølgelig, hvis nogen får dig til at føle dig godt tilpas, så ønsker du at tilbringe så meget tid sammen med dem som muligt.

De omtaler dig som deres kæreste
Det kan virke ret ordinært, men når nogen omtaler dig som deres kæreste, så er det et bevis på, at du er den eneste for dem.

Læs også: Mænd der bruger datingapps øger risiko for kønssygdomme

I holder i hånd offentlig
Dette svarer lidt til ”kæreste-erklæringen”, men det er faktisk endnu mere sødt. For når nogen holder din hånd offentligt, så fortæller de alle, at I er sammen uden at sige et eneste ord.

De siger dit navn meget
Kan du huske i filmen Titanic, hvordan Jack og Rose bliver ved med at sige hinandens navne hele tiden? Den berømte selvhjælpsforfatter Dale Carnegie siger det sådan: "Husk, at en persons navn er den sødeste og mest vigtige lyd i denne persons sprog". Det kan være en effektiv måde at påvirke nogen, men det er også noget, du kan gøre for at få en person til at føle sig speciel og vigtig. Og det er et godt tegn.

 

Dagens Gossip