Sådan sparer du vigtige minutter om morgenen

21/10/2013 07:55

Aller Media

Nyheder
Hverdagsmorgener kan være ganske hektiske. Hele familien skal have tøj på, der skal spises morgenmad, og alle skal ud af døren til tiden. Men du kan faktisk forberede dine morgener, så du i hvert fald ikke skal bruge så meget tid på dig selv. Instyle.com giver dig her fem gode råd: 1. Vælg pudder Det kan tage lidt tid at få en flydende foundation til at se jævn og fin ud på huden. Derfor anbefaler makeupartist Fiona Stiles til Instyle, at du bruger transparent, løst pudder, da du hurtigere kan lægge den jævnt på huden. Brug en stor børste til at påføre pudder i ansigtet, så er den hurtigt lagt. 2. Farv dine vipper Du kan få farvet dine vipper hos en professionel, så du slipper for at lægge mascara i en hel måned, siger makeupartist Robyn Cosio fra Sally Hershberger i Los Angeles. Det kan hurtigt spare dig nogle minutter hver morgen. Eksperten råder til, at man vælger en brun nuance for at opnå den mest naturlige effekt. Så let får du mere energi fra morgenstunden Få tricket på femina.dk. 3. Klargør din morgenmad For at komme hurtigere ud af døren kan du pakke et morgenmåltid til at tage med. Det kan være et par beholdere med henholdsvis havregryn og mælk. Det kan hurtigt spises ved skrivebordet på jobbet og kan holde dig mæt frem til frokost, lyder rådet fra Elizabeth Sorner, der er diætist. En anden mulighed er et kogt æg og et stykke rugbrød til. Det kan også laves om aftenen og hurtigt pakkes med i tasken om morgenen. 4. Læg tøjet frem Brug lidt tid om aftenen på at lægge tøj frem til næste dag. Det råder Melanie Fascitelli, som har grundlagt en virksomhed, der netop rådgiver i at organisere, til, at du prioriterer. Hun forklarer, at det er en god idé at have en krog på skabet eller væggen, hvor man kan hænge sættet op. - Det er bare et foreløbigt sæt – du kan altid ændre det om morgenen, siger hun. 5. Frisk sminken op på arbejdet De behøver ikke at lægge den fulde makeup, inden du tager hjemmefra. Fokusér på problemområderne, siger Fiona Stiles. - Om det så betyder concealer under øjnene eller foundation på problemområder, forklarer hun. Børst lidt blush på, og når du kommer på arbejde, kan du så fokusere på øjnene og de sidste detaljer, så det ikke er helt ødelagt af vind og vejr på vejen. Hvad spiser du til morgenmad? Få sandheden om din morgenmad på Femina.dk. Af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media

Mest læste i dag

Hverdagsmorgener kan være ganske hektiske. Hele familien skal have tøj på, der skal spises morgenmad, og alle skal ud af døren til tiden.

Men du kan faktisk forberede dine morgener, så du i hvert fald ikke skal bruge så meget tid på dig selv. Instyle.com giver dig her fem gode råd:

1. Vælg pudder

Det kan tage lidt tid at få en flydende foundation til at se jævn og fin ud på huden. Derfor anbefaler makeupartist Fiona Stiles til Instyle, at du bruger transparent, løst pudder, da du hurtigere kan lægge den jævnt på huden.

Brug en stor børste til at påføre pudder i ansigtet, så er den hurtigt lagt.

2. Farv dine vipper

Du kan få farvet dine vipper hos en professionel, så du slipper for at lægge mascara i en hel måned, siger makeupartist Robyn Cosio fra Sally Hershberger i Los Angeles. Det kan hurtigt spare dig nogle minutter hver morgen.

Eksperten råder til, at man vælger en brun nuance for at opnå den mest naturlige effekt.

Så let får du mere energi fra morgenstunden Få tricket på femina.dk.

3. Klargør din morgenmad

For at komme hurtigere ud af døren kan du pakke et morgenmåltid til at tage med. Det kan være et par beholdere med henholdsvis havregryn og mælk. Det kan hurtigt spises ved skrivebordet på jobbet og kan holde dig mæt frem til frokost, lyder rådet fra Elizabeth Sorner, der er diætist.

En anden mulighed er et kogt æg og et stykke rugbrød til. Det kan også laves om aftenen og hurtigt pakkes med i tasken om morgenen.

4. Læg tøjet frem

Brug lidt tid om aftenen på at lægge tøj frem til næste dag. Det råder Melanie Fascitelli, som har grundlagt en virksomhed, der netop rådgiver i at organisere, til, at du prioriterer.

Hun forklarer, at det er en god idé at have en krog på skabet eller væggen, hvor man kan hænge sættet op.

- Det er bare et foreløbigt sæt – du kan altid ændre det om morgenen, siger hun.

5. Frisk sminken op på arbejdet

De behøver ikke at lægge den fulde makeup, inden du tager hjemmefra. Fokusér på problemområderne, siger Fiona Stiles.

- Om det så betyder concealer under øjnene eller foundation på problemområder, forklarer hun.

Børst lidt blush på, og når du kommer på arbejde, kan du så fokusere på øjnene og de sidste detaljer, så det ikke er helt ødelagt af vind og vejr på vejen.

Hvad spiser du til morgenmad? Få sandheden om din morgenmad på Femina.dk.

Af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media