Sådan spiller du det: Spillet Quiz Battle er et hit i Danmark

Quiz Battle er nu blevet hentet ned to millioner gange, og det er dermed et af de mest populære spil lige nu.

Der er tale om et klassisk quizspil, hvor der er 6.000 spørgsmål i en række forskellige kategorier.

Det er i underholdning, sport og fritid, historie, kunst og litteratur, videnskab ohg natur samt geografi.

Spillet blev lanceret sidste sommer, og som med de fleste andre af den slags spil, herunder Wordfeud, så kan spille det gratis, eller købe den fulde version for cirka 20 kroner.

Det er Bonnier, der står bag Quiz Battle, og spillet er en udløber eller vedhæng til magasinet Illustreret Videnskab. Så læser du dette blad, er du godt klædt på til de mange udfordringer.

Sådan spiller du Quiz Battle: Du bevæger dig hen over spillebrættet og forsøger at forhindre din modstander i at komme frem til stjernen i midten. Undervejs er der bonusfelter, og nogle af dem gælder kun i en bestemt kategori. Kombiner flere spørgsmål for at få ekstra bonuspoint. Vinderen er den spiller, der har flest point, når en af de to spillere kommer frem til målet.

Du kan spille med venner eller tilfældige modstandere og have mange spil i gang samtidig. Du kan opgradere til en betalingsversion med mange forskellig spillebrætter med hver deres strategi. Hvis du får for mange spørgsmål i en bestemt kategori, kan de byttes ud med andre, skriver Illustreret Videnskab.

God fornøjelse.

 

Dagens Gossip