Sådan spotter du en dårlig restaurantDu forestiller dig, at du skal have en hyggelig aften i byen på et godt spisested, og du har tænkt dig at prøve et nyt sted.

Det kan vise sig at blive en god oplevelse, men du kan også risikere at havne på en håbløs restaurant, som ødelægger aftenen for dig.

Heldigvis kan de dårlige steder hurtigt spottes, så du kan nå at fortryde og finde et andet sted, skriver womansday.com.En dårlig velkomst

De har muligvis travlt, men de skal stadig anerkende din tilstedeværelse, siger Cathrine Douglass, der arbejder med catering og servering, samt events:-Det er fint, hvis personalet er oversvømmet, men din ankomst skal kvitteres med; ’Jeg er ked af, I må vente lidt.’Det vigtigste for din oplevelse er nemlig, at du havner på et sted, hvor de er høflige og oprigtige. Det er i orden at have travlt, men fortæl det venligt og giv kunden opmærksomhed.Her er det sexlegetøj, jyderne helst vil hygge sig med. Se hvad det er http://www.q.dk/MIT-Q/Sex/2013-46-sexlegetojet-jyderne-vil-lege-med.aspx...

Der er beskidt

Når du endelig får et bord, så tjek om bestik og tallerkner er rene eller ej. Er de ikke det, så kan du nemlig risikere, at andre steder i restauranten også er beskidt, og du ønsker ikke at spise et sted, hvor køkkenet ikke er rent.Er du stadig ikke skræmt væk, så bed i det mindste om at få en bytter, så du kan spise af rene ting.Du bliver ignoreret

Kan du ikke få kontakt med en tjener, så bør dine alarmklokker ringe. Når du betaler penge for maden og oplevelsen, så er det mindste du kan forvente at blive behandlet godt og få den opmærksomhed, du betaler for. - Ind imellem er vi nødt til at rejse os op for at bede om hjælp. Men lykkedes det ikke at få den der, så vil det bedste være at rejse sig og forlade stedet, siger Anneka Street, der er ernærings- og sundhedscoach.Du skal ikke have dårlig samvittighed over at bede om betjening, og heller ikke over at gå fra stedet – du kan nok bruge dine penge bedre et andet sted og få en dertil god oplevelse. Spiser I hjemme – så skal denne ting være helt ren
 http://www.soendag.dk/bolig/undgaa-blive-syg-af-din-karklud

Der er ikke et øje

Gode restauranter får gerne et godt ry, der lokker flere til og de dårlige det modsatte. Derfor bør det være et klart tegn, hvis der ikke er et øje i restauranten, når du ankommer midt på aftenen.


Du skal dog ikke lade dig skræmme væk af kun den ene ting, det kan være et nyt sted, en dårlig aften eller en lille perle, der stadig ikke er opdaget.

Er du interesseret i stedet, så hold øje med det over nogle dage og se, om der muligvis er gæster på andre tidspunkter.Badeværelset er ikke gjort rent

Imens du venter på betjeningen, kan du smutte en tur på badeværelset. Er det i en frygtelig forfatning, så er du ude i samme problematik som med bestikket. Du risikerer, at de sløser med andre hygiejne-ting, hvis de ikke kan formå at holde toilettet rent.Men her er det vigtigt at skele mellem beskidt og grimt, forklarer Cathrine Douglass.

- På et billigt sted er det klart, der ikke er ny dyr indretning, så tjek kun for renligheden og ikke indretningen. 

 


…og der går en krig, før du få dine drikkevarer
Når du kommer tilbage, har fået fat i en tjener og bestilt drikkevarer, så er det ikke optimalt, hvis du skal vente meget længe på dine drikkevarer. Du skal helst kunne sidde og nyde dem, i mens du venter på maden.

Gør du ikke det, og kan du se, at bartenderen eller tjeneren står og tjekker telefon eller andet, så har du en god grund til at være utilfreds med stedet.

Med alt det, der nu er sket, bør du overveje at pakke dine ting og finde et andet sted. 

Men hvis du endnu ikke er smuttet, så vil du opleve, at der stadig kan gå mange ting galt under din middag, og du vil muligvis ønske, du var gået…du risikerer nemlig at få kold forret, at dine snacks kommer samtidig med hovedretten, at du får regningen samtidig med din mad og at ingen siger farvel til dig.

Dette er, ifølge eksperterne, også tydelige tegn på, at du er havnet et rigtig dårligt sted. Men på det her tidpunkt er der nok ikke meget andet at gøre, end at holde ud.

Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media