Sådan undgår du at blive syg denne vinter

Husrådene er mange, når først man ligger underdrejet med feber og snot i hele kraniet.

Men faktisk kan man allerede nu gøre en hel del ting for at undgå, det ender så galt.

Today har samlet 26 gode råd til, hvordan man kommer sæsonsygen i forkøbet.

Nogle af dem lyder:

Drik grøn the gerne med honning. Theen indeholder et stof, som kan skade influenza-virus. Forskningsstudier har tidligere vist, at antallet af streptokokker - som er den bakterie, man er ramt af ved halsbetændelse - faldt med 85 procent, når patienter blev behandlet med manuka-honning.

Spis græsk yoghurt. Forskningen tyder på, at folk, som dagligt indtager mælkesyrebakterier, der findes i denne type yoghurt, reducerer risikoen for at blive syge med 27 procent.

Sig nej tak til drinken. Et større indtag af alkohol får kroppen til at flyde over med cytokiner - et protein, som giver feber og forværrer betændelse. Derfor kan det være en god idé at holde igen med sprutten, hvis du vil undgå at blive syg.

Slug ingefæren. Forskning fra Taiwan viser, at frisk ingefær kan kan forhindre virus i lungerne i at angribe cellerne og måske endda forhindre virussen i at formere sig. Ingefær er også godt i varmt vand som the. Vask hænder. Husk at vaske dine hænder ofte med varmt vand og sæbe. Brug eventuelt også håndsprit. Det er ligeså vigtigt, at man husker at tørre hænderne godt. Våde hænder spreder med større sandsynlighed bakterier end tørre hænder.

Læs resten af de gode råd her.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip