Sablet Venstre-mand: Støt mig, Christiansborg

Midt i det lokale drama i Venstre i Fredericia efterlyser en af nøglepersonerne nu støtte fra landspolitikerne i Folketinget.

- Det ville være dejligt med en positiv udmelding fra Christiansborg, så vi kan se derfra, at vi har opbakning, siger Kenny Bruun Olsen, et af de ekskluderede byrådsmedlemmer fra Fredericia.

Det handler om, at få hæderligheden tilbage i partiet, siger han, og håber derfor på støtte fra næstformanden i Venstre Kristian Jensen i kampen for at få Thomas Banke til at trække sig som borgmester i Fredericia.

Ifølge Kenny Bruun Olsen har han endnu ikke haft kontakt til Venstre-politikere fra Christiansborg i løbet af den månedlange konflikt.

- Det her handler ikke om, hvem vi er. Det handler om, om man kan tillade sig det, som Thomas Banke har gjort. Derfor står vi fast på, at Thomas Banke skal trække sig,

- Hvis vi ryger ud på det, så er det simpelthen bare ikke det rigtige parti, vi er havnet i, siger Kenny Bruun Olsen.

Han afviser dog, at han kunne finde på at alliere sig med andre partier.

- Jeg er venstre-mand af hjertet. Hvis jeg ikke kommer tilbage i Venstre, er jeg færdig i politik, siger han.

De fire ekskluderede byrådsmedlemmer skal nu mobilisere støtte blandt partimedlemmerne, hvis de vil tilbage i Venstre.

På generalforsamlingen den 28. februar skal 2/3 af stemmerne gå imod byrådsmedlemmerne, hvis eksklusionen skal træde i kraft.

Efterfølgende har de mulighed for at anke til regionsbestyrelsen, hvor der ligeledes skal være 2/3 af stemmerne imod de ekskluderede, hvis de fortsat skal stå uden for partiet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip