Saftfirma: Million-bøde kan koste os livet

10/04/2013 17:20

Newspaq

Nyheder
Saftfirmaet Sunprojuice.dk fra Sorø har anket den dom, de fik i går. Firmaet mener ikke, at de har brudt nogen regler og en bøde på seks millioner samt konfiskation af yderligere fem millioner kroner vil lukke firmaet. Det bekræfter direktør for Sunprojuice.dk Erik Würtz Knudsen. - Det handler om virksomhedens overlevelse. Vi kan ikke klare at betale 11 millioner kroner, siger han til DAGBLADET Ringsted. Virksomheden blev dømt for at have fortyndet dyr saft som tranebærsaft med billigere æblesaft. Retten vurderede, at Sunprojuice.dk i alt havde sparet seks millioner på den manøvre, og derfor endte bøden på samme beløb. Sunprojuice.dk har 10 medarbejdere, som er blevet informeret om, at dommen er blevet anket med henblik på få en frifindelse.

Mest læste i dag

Saftfirmaet Sunprojuice.dk fra Sorø har anket den dom, de fik i går.

Firmaet mener ikke, at de har brudt nogen regler og en bøde på seks millioner samt konfiskation af yderligere fem millioner kroner vil lukke firmaet.

Det bekræfter direktør for Sunprojuice.dk Erik Würtz Knudsen.

- Det handler om virksomhedens overlevelse. Vi kan ikke klare at betale 11 millioner kroner, siger han til DAGBLADET Ringsted.

Virksomheden blev dømt for at have fortyndet dyr saft som tranebærsaft med billigere æblesaft. Retten vurderede, at Sunprojuice.dk i alt havde sparet seks millioner på den manøvre, og derfor endte bøden på samme beløb.

Sunprojuice.dk har 10 medarbejdere, som er blevet informeret om, at dommen er blevet anket med henblik på få en frifindelse.