Sagan bedst igen - Mørkøv i top 10

Han dedikerede sejren til en holdkammerat, der bukkede under på grund af de ekstreme temperaturer på mandagens etape.

- Jeg er her for mine fans, men jeg vil gerne dedikerede denne sejr til min holdkammerat Mauro da Dalto, der var meget syg i går med et hedeslag og måtte på hospitalet. Jeg er glad for, at jeg kunne tage denne her sejr for ham.

Danske Michael Mørkøv kørte med i spurten og kom ind på en tiendeplads:

- Etapen i dag var heldigvis en smule mildere end i går, men også med meget vind, som gjorde det stressende at sidde i feltet. Jeg føler mig godt kørende og besluttede derfor at gå efter spurten i dag, og jeg fik god support fra mine holdkammerater og fik en respektabel 10. plads ud af det, sagde Mørkøv til holdets hjemmeside.

Riis-holdets australier Jonathan Cantwell, der dagen forinden havde et grimt styrt med mange, store hudafskrabninger stillede mod forventning til start og gennemførte etapen.

Undervejs på etapen viste Andy Schleck omsider, at han stadig kan noget med på en cykel. Han var afsted i dagens lange udbrud og blev først hentet med omkring 16 km tilbage af etapen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip