Sagan får endelig etapesejr og høster sjælden Tinkov-ros

Fjerde gang blev lykkens gang for den slovakiske cykelrytter Peter Sagan ved Tour of California i USA.

Efter at været blevet nummer to på de tre første etaper, snuppede Tinkoff-Saxo-rytteren sejren foran Wouter Wippert og Mark Cavendish på fjerde etape.

- Jeg kiggede mig aldrig tilbage. Mark Cavendish var bag mig. Jeg kom måske bedre gennem svingene, og fra det sidste sving sprintede jeg sejren i hus. Jeg er meget glad, sagde Peter Sagan ifølge AFP efter triumfen.

Sejren var ikke mindst svar på tiltale til holdejer Oleg Tinkov, der offentligt har kritiseret Sagan for "at have mistet noget", siden Bjarne Riis hentede ham til holdet før denne sæson.

Tinkov roser dog sin hurtige stjerne efter sejren.

- Peter er på rette vej. Jeg er glad for, at han er ved at komme i form forud for Tour de France, skriver han på Twitter natten til torsdag dansk tid.

Også konkurrenten Mark Cavendish sendte rosende ord i Peter Sagans retning i cyberspace efter at have klaget over sin egen præstation.

- I en mere positiv tone er jeg faktisk rigtig glad for, at Peter Sagan tog sejren. Den fyr er en superstjerne, skriver rytteren på Twitter.

Før femte etape til Santa Clarita er letten Toms Skujins fortsat i den gule førertrøje. Han er 22 sekunder foran Sagan på andenpladsen, efter at slovakken onsdag hentede ti bonussekunder på etapen.

Imidlertid har de fleste ryttere allerede fokus på sjette etape, der er en enkeltstart omkring Big Bear Lake. Ifølge meteorologerne kan et stormvejr kaste adskillige centimeter sne af sig i området.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip