Samme mand igen: Endnu en voldtægt af lille pige på Fyn

Politiet på Fyn står nu med to sager om voldtægt af små piger, efter at en 11-årig pige den 27. oktober blev voldtaget i en campingvogn i Vester Skerninge.

For onsdag modtog Fyns Politi klokken 16.30 så endnu en anmeldelse om et seksuelt overgreb mod en pige. Der er tale om en 10-årig pige fra Refsvindinge.

Pigen var klokken 15.05 på vej hjem fra sin Skolefritidsordning (SFO) mod sin bopæl på Longvej, da en rød ældre bil kørte op på siden af hende.

Manden i bilen stod ud og tog fat i hende og hev hende ind på bagsædet. Derefter kørte lidt rundt i området, inden han stoppe bilen og forgreb sig seksuelt på den 10-årige pige.

Pigens øjne var dækkede under overgrebet, og hun har derefter ikke kunnet give et detaljeret signalement af manden.

Men hun beskriver ham som lidt ældre, måske midaldrende. Han har iført en sort trøje og en sort hue. Desuden lugtede han af tobak.

Efter overgrebet mod pigen kørte gerningsmanden hende hen til hovedvejen mellem Refsvindinge og Ørbæk ved Longvej, hvor han satte hende af.

- Der er næppe tvivl om, at der er tale om den samme gerningsmand, som begik et overgreb mod en 11-årig pige i Vester Skerninge den 26. oktober. De oplysninger, pigen har kunnet fortælle os, tyder på det. Lugten af tobak og det faktum, at manden nærmest var lidt høflig er samme mønster som sidst, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Politiet kan ikke af hensyn til efterforskningen og hensyn til forurettede oplyse nærmere detaljer om selve overgrebet.

Del gerne artiklen med dine venner på Facebook - og hjælp med efttersøgnigen af gerningsmanden.

 

Dagens Gossip