Samuel Eto'o er på plads i Sampdoria

Efter blot en halv sæson er Samuel Eto'o fortid i Premier League-klubben Everton, som tirsdag annoncerede, at angriberen fra Cameroun skifter til italienske Sampdoria på en kontrakt gældende til sommeren 2017.

33-årige Eto'o er fire gange i karrieren blevet kåret til den bedste fodboldspiller i Afrika, og han nåede at spille 20 kampe for Everton og score fire mål.

- Vi takker Samuel for hans indsats og for at bringe sin knowhow til holdet. På vegne af alle i Everton ønsker vi ham det bedste i det næste kapitel i karrieren, siger Everton-manager Roberto Martinez til klubbens hjemmeside.

Eto'o var med til at vinde Champions League med FC Barcelona i 2009, og han gentog bedriften året efter med italienske Inter.

I 2011 skiftede han til russiske Anzhi Makhachkala og blev angiveligt den bedst betalte fodboldspiller i verden. I 2013 gik turen til Chelsea, og efter det korte ophold i Everton vender han altså tilbage til Italien.

Sampdoria er på femtepladsen i Serie A.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip