Samuelsen fortsætter i spidsen for Liberal Alliance

Det kommer næppe som den store overraskelse efter det for partiet så fremragende folketingsvalg, men nu er det også formelt slået fast: Anders Samuelsen fortsætter som politisk leder for Liberal Alliance.

Partiet, der har fået fire nye medlemmer valgt ind i Folketinget, holder fast i den hidtidige ledelseskonstellation med Samuelsen i spidsen, Simon Emil Ammitzbøll som gruppeformand og Leif Mikkelsen som gruppesekretær.

Mikkelsen, der er tidligere folketingsmedlem for Venstre, er i øvrigt også Liberal Alliances landsformand.

Liberal Alliance gik markant frem ved folketingsvalget torsdag. Partiet fik 7,5 procent af stemmerne mod 5,0 procent ved valget i 2011. Det betød en fremgang til 13 mandater.

Blandt de nyvalgte folketingsmedlemmer er Laura Lindahl, der sidder i byrådet på Frederiksberg, og den kendte sociolog Henrik Dahl, samt Christina Egelund, der var partiets kandidat ved Europaparlamentsvalget.

Hun slog i øvrigt det siddende LA-folketingsmedlem Thyra Frank, der som den eneste i den hidtidige folketingsgruppe ikke blev genvalgt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip