Sanger anklaget for at give kvinde stoffer

22/10/2013 12:44

admin

Nyheder
Han er blevet renset for voldtægtsanklager, men sangeren Cee Lo Green er stadig anklaget for at have givet en kvinde stoffer mod hendes vilje. Det skriver ABC News. - Han har angiveligt givet en 33-årig kvinde ecstasy, da de var på en restaurant i Los Angeles på et tidspunkt mellem 13. og 14. juli 2012, står der i retspapirer. Ifølge papirerne tog Cee Lo Green og kvinden tilbage til hendes hotel, men på grund af manglende beviser kan han ikke anklages for voldtægt. 39-årige Cee Lo Green, med det borgerlige navn Thomas DeCarlo Callaway, siger, at han ikke er skyldig i anklagerne. Men hvis han bliver dømt, kan han se frem til fire års fængsel. Cee Lo Green blev kendt i hiphop-gruppen Goodie Mob og senere Gnarles Barkley, der blandt andet hittede med "Crazy" og "Run". For tiden fungerer Green som dommer og mentor i den amerikanske udgave af tv-programmet "The Voice". Sangeren skal tilbage i retten 20. november. Newspaq

Mest læste i dag

Han er blevet renset for voldtægtsanklager, men sangeren Cee Lo Green er stadig anklaget for at have givet en kvinde stoffer mod hendes vilje.

Det skriver ABC News.

- Han har angiveligt givet en 33-årig kvinde ecstasy, da de var på en restaurant i Los Angeles på et tidspunkt mellem 13. og 14. juli 2012, står der i retspapirer.

Ifølge papirerne tog Cee Lo Green og kvinden tilbage til hendes hotel, men på grund af manglende beviser kan han ikke anklages for voldtægt.

39-årige Cee Lo Green, med det borgerlige navn Thomas DeCarlo Callaway, siger, at han ikke er skyldig i anklagerne.

Men hvis han bliver dømt, kan han se frem til fire års fængsel.

Cee Lo Green blev kendt i hiphop-gruppen Goodie Mob og senere Gnarles Barkley, der blandt andet hittede med "Crazy" og "Run".

For tiden fungerer Green som dommer og mentor i den amerikanske udgave af tv-programmet "The Voice".

Sangeren skal tilbage i retten 20. november.

Newspaq