Sanger nedsabler dødsrygte med sjovt foto

06/01/2015 13:07

admin

Nyheder
Ricky Martin er ikke bare en mand med en god stemme. Han har også god humor. Selv når det gælder et alvorligt emne. Den puertoricanske hitmager er nemlig blevet rygtet død i en trafikulykke de sidste par dage efter et konstrueret falsk tv-indslag blev lagt ud på YouTube. Men det er ikke kun udenlandske medier som Washington Post og The Independent, der nu har travlt med at nedsable rygterne. Sprællevende som Ricky Martin skam stadig er, har han nemlig nu også selv sat en stopper for de skrækkelige rygter. Og med god humor. - Hej fra himlen, skriver den 43-årige sanger således på sin Instagram-profil til et billede fra en ferieø, der nemt kunne ligne alverdens håbefulde billeder af paradis. Og det er ikke slut dér. Efterfølgende har den spansktalende stjerne nemlig delt et billede fra en flot solnedgang, der nærmest er placeret som en glorie rundt om hans hoved til teksten: - Solnedgang fra himlen. Men det er på ingen måde i himlens paradis Ricky Martin befinder sig. I stedet er han blot på ferie i sit hjemland Puerto Rico. Men ferien varer ikke for evigt. Ricky Martin er nemlig snart klar med sit nye album "AQuien Quiero Escuchar", der på dansk betyder "Hvem jeg gerne vil lytte til". Se billederne fra "himlen" her og her. Newspaq

Mest læste i dag

Ricky Martin er ikke bare en mand med en god stemme.

Han har også god humor. Selv når det gælder et alvorligt emne.

Den puertoricanske hitmager er nemlig blevet rygtet død i en trafikulykke de sidste par dage efter et konstrueret falsk tv-indslag blev lagt ud på YouTube.

Men det er ikke kun udenlandske medier som Washington Post og The Independent, der nu har travlt med at nedsable rygterne.

Sprællevende som Ricky Martin skam stadig er, har han nemlig nu også selv sat en stopper for de skrækkelige rygter.

Og med god humor.

- Hej fra himlen, skriver den 43-årige sanger således på sin Instagram-profil til et billede fra en ferieø, der nemt kunne ligne alverdens håbefulde billeder af paradis.

Og det er ikke slut dér.

Efterfølgende har den spansktalende stjerne nemlig delt et billede fra en flot solnedgang, der nærmest er placeret som en glorie rundt om hans hoved til teksten:

- Solnedgang fra himlen.

Men det er på ingen måde i himlens paradis Ricky Martin befinder sig. I stedet er han blot på ferie i sit hjemland Puerto Rico.

Men ferien varer ikke for evigt.

Ricky Martin er nemlig snart klar med sit nye album "AQuien Quiero Escuchar", der på dansk betyder "Hvem jeg gerne vil lytte til".

Se billederne fra "himlen" her og her.

Newspaq