Sangerinde elsker at løbe rundt nøgen

- Jeg kan godt lide at spille virkelig høj musik og løbe nøgen rundt – det er min nye yndlingsbeskæftigelse. Jeg vil godt vædde med, at alle gør det. Jeg elsker at skrue op for varmen, så jeg ikke fryser, selv om jeg er nøgen, fortæller 23-årige Rita i et interview med Heat.

Rita Ora har fået en rolle i en erotisk film, der har premiere næste år i februar. Se hvilken på Kigind.com

Det er uhyggeligt med eget hus

Men selv om friheden i hjemmet er en fornøjelse for Rita Ora, så er det ikke helt nemt at være husejer for første gang, hvis du spørger stjernen. Hun beskriver faktisk ansvaret som lidt uhyggeligt.

- Jeg har lige købt mit første hus, så det begynder at gå op for mig, hvordan det er at være voksen og skulle betale regninger. Alt er bare lidt mere uhyggeligt, når du er alene - selv mørket trænger dig op i en krog, uddyber sangerinden.

Rita Ora og Calvin Harris er sammen igen. Se mere om parret på Kigind.com

Kan ikke bo med kæresten

Nogle undrer sig måske over, at Rita rent faktisk bor alene. Hun er nemlig kæreste med DJ’en Calvin Harris, som hun har datet i et års tid med en enkelt pause. Rita Ora og 30-årige Calvin Harris har på trods af deres kærlighed vurderet, at de er nødt til at bo hver for sig.

- Helt ærligt, så lever vi to forskellige liv. Jeg er sangerinde, og Calvin er en fantastisk producer og DJ, som spiller i hele verden. Hvis man virkelig vil have et langdistanceforhold til at fungere, kan det godt lade sig gøre. Thank God for teknologi! Det handler om tålmodighed og virkelig meget om tillid. Vi sørger altid for, at vi begge er okay, men altså, jeg bliver da nogle gange irriteret på ham. Jeg er jo bare et menneske, fortæller stjernen.

Af Susie Pedersen, KIG IND/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip