Sangerinde fik nok efter orme-menu

Selvom hun blev den første til at forlade underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra", så var det en stolt Inez Gavilanes, der forlod junglen.

I en hård duel med sangerinden Sisse Marie kæmpede hun sig igennem seks særprægede retter, inden en surmælks- og ormemilkshake afgjorde vinderen.

- Jeg kunne ikke have gjort noget anderledes. Jeg slettede seks retter fra menukortet med Sisse. Vi skiltes der, hvor hun var i stand til at åbne sit svælg på en måde, jeg sjældent havde forestillet mig, hun kunne, sagde Inez.

Menuen fra helvede bød blandt andet på kyllingetarme, wraps med orme og kebab af lammelunge. Men især én ret var værre end de andre.

- Det, der krævede mest overvindelse for mig, var fårekyllinge-sushien. Fordi jeg havde slugt de to foregående retter, men da fårekyllinge-sushien kom, kunne jeg godt se, at den ikke var til at sluge, siger hun og understeger, at det var rædselsfuldt.

Netop derfor havde Inez også kun rosende ord til overs for sin modstander.

- Sisse Marie var en værdig modstander. Jeg håbede selvfølgelig, at hun knækkede halvvejs i duellen, men hun er så sej, lød det fra Inez.

Og selvom det kun blev til en enkelt dag i junglen for den danske sangerinde, så har hun en klar vinderfavorit.

- Min favorit er helt klart Torben Chris. Han har fra starten vist jungle-færdigheder, og hans måde at gå til det på, er den helt rigtige, hvis man vil være konge af junglen. Det er jeg stenstikker på, siger hun.

"Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" bliver vist hver mandag aften på TV3 klokken 21.00.

Newspaq

 

Dagens Gossip