Sangerinde opfylder kræftramt barns ønske

Som kun fireårig er en af hendes store fans blevet ramt af uhelbredelig kræft i hjernen.

Og den forfærdelige skæbne for den lille pige ved navn Jaline Salinas var også grunden til, at superstjernen Taylor Swift mandag aften hev 20 minutter ud af sin travle kalender for at tale i telefon med sin unge fan.

Det skriver internetmediet Taste of Country.

- Jeg er ked af, at du har en dårlig aften. Men jeg er rigtig glad for at tale med dig, og jeg er glad for, at du godt kan lide min sang "Shake It Off". Du ser smuk ud i aften, det gør du virkelig, fortalte den 25-årige popsangerinde blandt andet til lille Salinas.

Netop sangen "Shake It Off" blev et gennemgående tema for telefonsamtalen, idet den døende pige nærede et dybt ønske om at få lov til at danse med Swift til lige præcis den sang.

Som sagt, så gjort. Den syge piges ønske blev nemlig opfyldt, idet superstjernen og Salinas via en videoforbindelse på deres telefoner fik danset sammen.

Se et uddrag af samtalen mellem verdensstjernen Swift og den kræftramte Salinas lige her: https://www.youtube.com/watch?v=ZVpa4NlX53s

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip