Sangfugl flygter fra skænderier i familien

Lige så snart den sidste bid af kalkunen er tygget færdig, siger den blot 22-årige sanger Sam Smith "bye bye" til familien og smutter så langt væk han overhovedet kan komme.

Nemlig om på den anden side af jorden til Australien.

For Sam Smith gider ikke afslutte året med familien afslører han i et interview med The Mirror.

- Jeg har skændes med min familie alle nytårsaftener i 10 år. Så jeg rejser til den anden side af jorden og binder mig selv til et juletræ der, så jeg ikke skal skændes med nogen, siger Sam Smith.

Den engelske sangfugl synes nemlig, det er hårdt nok, at skulle være sammen med familien i julen.

- Det er ikke kæmpe skænderier, men når hele min familie får et par glas, og du har været sammen i 10 dage hen over julen, begynder alle at skændes til sidst. Det er bare lige som i alle andre familier, siger han.

Sam Smiths forældre Katie og Frederick er ikke længere sammen. Men det er nu ikke derfor, stemmerne kan gå ekstra højt engang imellem. Modsat i mange andre familier, var skilsmissen nemlig en positiv oplevelse i det engelske hjem.

- Mine forældre gik fra hinanden, da jeg var 18 år gammel. Jeg har den bedste oplevelse med skilsmisser. De er stadig bedste venner, det var ikke så sørgeligt, siger Sam Smith.

Til sin næste plade har Sam Smith blandt andet skrevet en efter sigende tårevædende sang om sine forældres skilsmisse.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip