Sangstjerne afslører: Det fejler jeg

Sangerinden Susan Boyle blev kendt i 2009-udgaven af tv-programmet "Britain's Got Talent". Hun forbavsede både publikum og dommere med en enestående version af sangen "I Dreamed a Dream" fra musicalen "Les Misérables" og har siden solgt millioner af album.

Men den skotske stjernes liv har ikke altid været nemt, da hun som barn fik at vide, at hun havde en hjerneskade. Det viste sig dog at være en fejl, og nu afslører sangstjernen, at hun har fået konstateret Aspergers syndrom i et interview med The Observer. Det skriver BBC News.

- Jeg fik en forkert diagnose som barn. Jeg fik at vide, at jeg havde en hjerneskade. Jeg vidste, at det var et uretfærdigt mærkat. Nu har jeg fået en større forståelse for, hvad der er galt, og jeg føler mig lettet og en smule mere afslappet, siger sangerinden ifølge BBC.

Aspergers syndrom er en form for autisme, hvor personer, der lider af sygdommen, har svært ved at agere i sociale sammenhæng og ofte har vanskeligheder med nonverbal kommunikation.

Sangerinden mener, at diagnosen ikke som sådan vil gøre en forskel i hendes liv, men håber, at folk vil behandle hende bedre, da de vil have en større forståelse for hendes tilstand.

Newspaq

 

Dagens Gossip