Sangstjerne giver kælefisk egen Instagram

02/01/2015 11:54

admin

Nyheder
En fisk er normalt ikke et væsen af særlig mange ord. Men det kan man bestemt ikke sige om sangerinden Kelly Osbournes nye kælefisk. Den har nemlig fået sin egen profil på Instagram under navnet myfishcalledwonda og med profilbeskrivelsen: - Mit navn er Wonda, ikke at forveksle med den anden fisk Wanda! Min mor er Kelly Osbourne. For at gøre en lang historie kort, jeg er en stjerne-fisk. Hendes nye fiskeven, der lige som hendes eget hår, er lilla, har hun nemlig opkaldt Wonda efter komediefilmen "A fish called Wanda" fra 1988 med blandt andet John Cleese på rollelisten. Og ligesom i filmen går det bestemt heller ikke stille for sig på fiskens Instagramprofil. Efter profilen blev oprettet onsdag, nytårsaften, har fisken, eller Kelly Osbourne, nemlig oprettet otte billeder, hvor den blandt andet er i bad eller tager selfie med en kendis. Et af billederne afslører desuden et meget kærligt forhold mellem Kelly Osbourne og hendes nye fiskeven. Her poserer de nemlig begge i et hjerte til billedteksten: - Jeg elsker min "mum" (som hun godt kan lide, at jeg kalder hende, men jeg er amerikaner, så jeg siger "mom"). Lige meget, hun er stadig den bedste "mum"/"mom" nogensinde, skriver fisken og gør grin med staveforskellen på ordet mor i henholdsvis England og USA. Wonda er nemlig en rapkæftet fisk, der godt ved, at den ikke er hvem som helst. Fisken viser sig derfor ofte i bedste rigmandsstil foran en flaske Chanel-parfume og siger blandt andet via en taleboble: - Jeg er ikke nogen almindelig kælling. Jeg er en stjernefisk. Besøg Wondas instagramprofil her: http://instagram.com/myfishcalledwonda/ Newspaq

Mest læste i dag

En fisk er normalt ikke et væsen af særlig mange ord.

Men det kan man bestemt ikke sige om sangerinden Kelly Osbournes nye kælefisk.

Den har nemlig fået sin egen profil på Instagram under navnet myfishcalledwonda og med profilbeskrivelsen:

- Mit navn er Wonda, ikke at forveksle med den anden fisk Wanda! Min mor er Kelly Osbourne. For at gøre en lang historie kort, jeg er en stjerne-fisk.

Hendes nye fiskeven, der lige som hendes eget hår, er lilla, har hun nemlig opkaldt Wonda efter komediefilmen "A fish called Wanda" fra 1988 med blandt andet John Cleese på rollelisten.

Og ligesom i filmen går det bestemt heller ikke stille for sig på fiskens Instagramprofil.

Efter profilen blev oprettet onsdag, nytårsaften, har fisken, eller Kelly Osbourne, nemlig oprettet otte billeder, hvor den blandt andet er i bad eller tager selfie med en kendis.

Et af billederne afslører desuden et meget kærligt forhold mellem Kelly Osbourne og hendes nye fiskeven.

Her poserer de nemlig begge i et hjerte til billedteksten:

- Jeg elsker min "mum" (som hun godt kan lide, at jeg kalder hende, men jeg er amerikaner, så jeg siger "mom"). Lige meget, hun er stadig den bedste "mum"/"mom" nogensinde, skriver fisken og gør grin med staveforskellen på ordet mor i henholdsvis England og USA.

Wonda er nemlig en rapkæftet fisk, der godt ved, at den ikke er hvem som helst.

Fisken viser sig derfor ofte i bedste rigmandsstil foran en flaske Chanel-parfume og siger blandt andet via en taleboble:

- Jeg er ikke nogen almindelig kælling. Jeg er en stjernefisk.

Besøg Wondas instagramprofil her: http://instagram.com/myfishcalledwonda/

Newspaq