Sangstjernes rock'n'roll-liv bliver til tv-serie

Hvis man savner 70'ernes rock'n'roll, brune fløjlsbukser og udsvævende livsstil, er der godt nyt. Poeten, kunstneren og sangerinden Patti Smiths liv fra netop den periode kommer nemlig til at rulle over tv-skærmene. Eller i hvert fald de historier, hun har valgt at dele i sin selvbiografiske bog "Just Kids" fra 2010. Det skriver nyhedsmediet Variety.

Den 68-årige sangerindes liv skal i hænderne på manuskriptforfatter og filmproducer John Logan omformes fra den selvbiografiske roman til et format, som passer til tv-skærmen. Det er selskabet Showtime som står bag den kommende tv-serie, og det var vist et godt valg at alliere sig med John Logan, som står bag tv-serien "Penny Dreadful". Ifølge Variety er Patti Smith nemlig stor fan af netop den serie, og hun kunne derfor ikke sige nej til chancen for at arbejde sammen med seriens skaber.

Det er da heller ikke hvem som helst, som har fået æren af at skrive rockpoetens liv om til en spændingskurve, der passer til fjernsyn. Logan har tidligere været nomineret til en Oscar, både for sit manuskript til klassikeren "Gladiator" og siden for "The Aviator" med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

"Horses"-sangerindens roman er koncentreret om det vilde kunstnerliv i 70'erne, hvor hun i en periode dannede par med fotografen Robert Mapplethorpe og siden forblev i et livslangt venskab og kreativt samarbejde med.

Patti Smith giver koncert på Det Kgl. Teater i København 13. og 14. august.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip