Santa Monica ramt af nyt skyderi

Politiet leder efter en person, som mistænkes for at have skudt to mænd i nærheden af Santa Monica College, og alle omkringliggende skoler og uddannelsessteder er efterfølgende blevet lukket.

De to skudofre, som begge menes at være i 20erne, er ifølge nbclosangeles.com blevet bragt til hospitalet. Deres tilstand er dog indtil videre ukendt.

Richard Lewis, en talsmand fra Santa Monica Politi, fortæller, at en bevæbnet mand angiveligt opsøgte ofrene i en gyde og affyrede flere skud mod dem, hvorefter gerningsmanden løb tilbage til sin bil.

Skyderiet fandt sted tirsdag morgen kun to gader fra den uddannelsesinstitution, som i fredags dannede rammen om et andet skuddrama, hvor seks personer blev skudt og dræbt og fem andre såret, da en 23-årig mand af ukendte årsager gik amok og skød omkring sig på uddannelsesstedet. Efterfølgende satte han ild til et hus, hvorefter han blev dræbt af politiet.

USAs præsident, Barack Obama, satte tidligere på året alt ind på at ændre landets liberale våbenlov efter skolemassakren i Newtown i december sidste år, hvor 20 børn og seks voksne blev dræbt.

Obamas planer led dog et stort knæk i april, da Senatet afviste en lang række ændringsforslag.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip