SAS aflyser over 50 flyafgange til og fra Tyskland

20/04/2013 01:40

BNB

Nyheder
SAS har samtidig blokeret for nye reservationer til samtlige flyafgange mellem Skandinavien og Tyskland med undtagelse af ruterne til Berlin.Skulle parterne i konflikten mod forventning alligevel komme overens i løbet af weekenden, vil SAS forsøge at genindsætte de aflyste afgange.Aflysningerne omfatter flyafgange mellem henholdsvis København, Stockholm og Oslo og seks tyske lufthavne. Af de 56 aflyste flyvninger er alene 36 mellem København og byerne Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, München og Stuttgart, skriver check-in.dk.BNB

Mest læste i dag

SAS har samtidig blokeret for nye reservationer til samtlige flyafgange mellem Skandinavien og Tyskland med undtagelse af ruterne til Berlin.

Skulle parterne i konflikten mod forventning alligevel komme overens i løbet af weekenden, vil SAS forsøge at genindsætte de aflyste afgange.

Aflysningerne omfatter flyafgange mellem henholdsvis København, Stockholm og Oslo og seks tyske lufthavne. Af de 56 aflyste flyvninger er alene 36 mellem København og byerne Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, München og Stuttgart, skriver check-in.dk.

BNB