SAS flytter mindst 100 ansatte til Cimber

Mindst 100 kabineansatte i SAS skal fremover arbejde for Cimber. Det er i hvert fald flyselskabets plan ifølge websitet standby.dk.

På et informationsmøde torsdag fortalte SAS-ledelsen de kabineansatte om planerne om at overføre 12 fly af typen Bombardier CRJ med tilhørende personale til Cimber.

SAS købte i december flyselskabet Cimber og fik dermed adgang til en billigere overenskomst end den, man har med sit eget kabinepersonale.

Og det er denne overenskomst, man tilsyneladende har tænkt sig at bringe i spil med flytningen af personalet.

Povl Arne Petersen fra fagforeningen Cabin Attendants' Union kunne dog ikke umiddelbart fortælle over for standby.dk, hvordan man stiller sig til overflytningen.

Planen omfatter ifølge Ritzaus oplysninger 135 kabineansatte, men også 117 piloter er i spil til at få en ny arbejdsgiver.

Købet af Cimber er endnu ikke godkendt af Konkurrencestyrelsen. Tilladelsen skulle gerne være på plads inden udgangen af marts, hvor Cimber siger farvel til sine ældre CRJ-fly.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip