SAS-medarbejdere nedlægger arbejde i Kastrup

Tirsdag formiddag har SAS-medarbejderne i bagagehåndteringen i Københavns Lufthavn i Kastrup nedlagt deres arbejde.

Det oplyser SAS' informationschef, Trine Kromann Mikkelsen, over for Ritzau, som fortæller, at der er tale om en ulovlig arbejdsnedlæggelse.

Efter nedlæggelsen fra medarbejdernes side har SAS bedt de faglige repræsentanter om straks at få folk tilbage i arbejde, siger Trine Kromann Mikkelsen.

Ifølge hendes oplysninger drejer medarbejdernes utilfredshed sig om en aftale, man indgik i efteråret 2014.

Men det er dog en aftale, som parterne indgik i enighed, og derfor er det helt uacceptabelt, lyder det fra SAS' informationschef.

Indtil videre giver arbejdsnedlæggelsen anledning til både forsinkelser og aflysninger på SAS-flyene.

Blandt de afgange, der tirsdag middag er aflyst, er flyet mod Tokyo/Narita klokken 13.00 og flyet mod Oslo klokken 16.10.

Passagerer, der skal flyve med et SAS-fly, bedes på grund af arbejdsnedlæggelsen holde sig opdateret i forhold til deres rejse via hjemmesiden for Københavns Lufthavn.

Strejken blandt SAS' bagagepersonale i Københavns Lufthavn vil dog ikke påvirke gæsterne hos Spies' eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, idet dette selskab handles af SAS konkurrenten Aviator, oplyser Spies og Thomas Cook Airlines i en meddelelse.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip