SAS præsenterer fremtidens WiFi-tjenester

SAS lancerer første version af en ny WiFi startside med kundetilpasset indhold i form af tjenester og underholdning.

SAS har valgt at samarbejde med velkendte partnere så som Dagens Nyheter, Dagens Næringsliv og International Herald Tribune.

Kunderne kan også lytte til podcast med svensk radios profiler, Alex Schulman og Sigge Eklund i programmet 'Alex & Sigges'.

Fra startsiden kan kunderne desuden få adgang til SAS’ hjemmeside, rejsetips, crowdsourcing-platformen My SAS Idea og EuroBonus-shoppen.

Kunder kan også tilkøbe internetadgang, som fortsat er uden ekstra betaling, for kunder på Economy Extra og Business, samt EuroBonus guldmedlemmer.

- Den tjeneste, vi præsenterer i dag, er første skridt på vejen mod vores fremtidsvision for SAS WiFi. På sigt kommer den til at indeholde individualiseret underholdning i form af musik, film, spil, shopping og en masse andet, som kunderne sætter pris på, siger Philip Wågnert, chef for produktudvikling i SAS, og fortsætter:

- Fra My SAS Idea, får vi ideer fra vores kunder, som kan bidrage til arbejdet med at udvikle fremtidens tjenester ombord. På den måde sikrer vi, at indholdet præcis bliver så kundeorienteret og nyskabende, som vi ønsker, slutter Philip Wågnert.

SAS installerer i første omgang WiFi på Boeing 737-800, som primært flyver fra baserne Oslo og Stockholm, hvor tjenesten vil være tilgængelig ved udgangen af januar.

 

Dagens Gossip