SAS skruer op for tempoet

SAS har sammen med Københavns Lufthavn gennemført en større opgradering af SAS Fast Track. I den sidste del af ombygningsperioden har SAS Fast Track været midlertidigt flyttet, men nu kan SAS’ kunder, der rejser på en Economy Extra eller Business-billet eller har et EuroBonus Guld-kort, igen komme den hurtige og velkendte vej til gaten.

- Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder i Københavns Lufthavn en yderst bekvem og smidig løsning med vores nye SAS Fast Track. Vi har med ombygningen fordoblet kapaciteten, så vi selv i de meget travle morgentimer, kan få passagererne let og smidigt igennem, siger vicedirektør Philip Wågnert, fra SAS.

Fast Track opgraderet
SAS Fast Track er opgraderet fra to til tre spor og med ny teknologi, som blandt andet giver automatisk bakkefremføring. Bordene i hver ende er forlænget. Alt dette giver en hurtig og smidig tur gennem sikkerhedstjekket og fordobler kapaciteten.

Julegave til kunderne
Som en julegave til SAS’ kunder, vil SAS Fast Track den 24. december være åben for alle SAS-kunder.

Foto: SAS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip