Saseline Sørensen: Det vil jeg lave i fremtiden

Den 31-årige sangerinde Saseline Sørensen har valgt at lægge alle sine hemmeligheder ud i Kanal 4-programserien Saselines bekendelser, der fik premiere den 16. oktober.

Men hun har samtidig haft en respekt for, at de familiemedlemmer og venner, der også medvirker i tv-programmerne havde grænser for, hvad de ville have med.

- Når et kamerahold gennem så lang tid følger én, er det umuligt at undgå, at der opstår situationer, man ikke har lyst til bliver gengivet, siger Saseline Sørensen.

Ville ikke misforstås

Hun beskriver tilblivelsen af programserien som en emotionel rutsjebane, der både har kostet tårer og søvnløse nætter.

Saseline Sørensens værste frygt har nemlig været at blive misforstået, og hun vidste samtidig, at det ville være uundgåeligt, at hun blev det.

- Ligeså stærk jeg er, ligeså sensitiv en pige er jeg også, og det her har været en stor mundfuld. Jeg er dybt taknemmelig over den overvældende positive respons der kommet, siger Saseline Sørensen.

Gwyneth Paltrow og hendes personlige træner lavet et tv-program om vægttab. Læs mere på IN.dk

Vil lave talkshow for kvinder

Hun har dog ikke planer om at lave flere tv-programmer om sig selv, fordi sangerinden mener, at mæthedsgraden er nået med de seks timers ucensurerede optagelser om hende.

Dog kunne hun godt tænke sig at prøve kræfter med at lave et talkshow for kvinder en gang i fremtiden.

- Jeg gad godt lave noget som The View (amerikansk talkshow red.), hvor et panel af intelligente kvinder med noget på hjerte vender og drejer alle mulige ting mellem himmel og jord, siger sangerinden.

Åbent forum

Talkshowet skal være et varmt forum, hvor alle tør at stå ved, hvem de er og deler deres forkerte tanker og skævheder med hinanden.

- Det tror jeg kunne blive et inspirerende program, især når man tænker på hvor seje kvinder, vi har at byde på i Danmark, siger Saseline Sørensen.

Se Saseline Sørensen og hendes kendis-kolleger på den røde løber ved årets Danish Beauty Awards på IN.dk

Saselines bekendelser sendes hver onsdag på Kanal 4 kl. 21.

Af Juliane Olsen, IN.dk/Newsdesk Aller Media

 

Dagens Gossip