Satirisk Hitler-bog rammer det store lærred

Hvordan ville Adolf Hitler gebærde sig i verden i dag? Det kan man få et bud på i den tyske roman "Er ist Wieder Da", der handler om Nazilederen, der vågner op i Berlin 66 år efter Anden Verdenskrig.

I den satiriske historie springer Adolf Hitler ud som stjerne i et tv-program, og nu bliver bogen, der har solgt ikke mindre end 1,3 millioner kopier, filmatiseret. Det skriver msn.com.

Bogen har solgt langt mere end først antaget, og nu bliver den også oversat til engelsk, hvor den får titlen "Look Who's Back".

Forfatteren bag bestselleren, Timur Vermes, skal skrive manuskriptet til filmen, der ventes at få premiere i 2015, oplyser filmselskabet bag, Constantin Film.

- Min generation og dem, der er yngre forstår ikke, hvordan der var nogen, der nogensinde kunne vælge at følge Hitler. Men når man læser denne bog, kommer man på en måde til at holde med ham. Man bliver tvunget ud i at se tingene på en ny måde. Det er en af grundene til, at jeg føler, at det er okay, at jeg risikerer at såre nogen, har forfatteren bag tidligere udtalt ifølge DR.

Hvem der skal spille Adolf Hitler er endnu ikke afsløret.

Newspaq

 

Dagens Gossip