Saxo-Tinkoff: Kører udelukkende for Breschel

29/03/2013 16:58

BNB

Nyheder
2013-sæsonen har indtil videre været omtrent lige så resultatløs for Team Saxo-Tinkoff som forrige sæson. Men det skal der laves om på for det dansk baserede hold. Søndag gælder det sæsonen hidtil største cykelløb, når superklassikeren Flandern Rundt skal køres. Holdets kaptajn er tilbagevendte Matti Breschel. - Det er ingen hemmelighed, at Matti er vores absolut bedste kort til på søndag, og det er derfor udelukkende ham, der skal køres for. Han skal bringes helskindet til finalen, som for alvor starter omkring de 200 kilometer, siger den danske sportsdirektør Lars Michaelsen. - Matti er stærkt kørende, og han har absolut formen til at være med helt fremme, men som man ofte har set i løbets historie, skal man også tilsmiles af den nødvendige portion held. Favoritterne til det 256 km lange løb er Peter Sagan, Fabian Cancellara, formstærke Sylvain Chavanel og forsvarende vinder Tom Boonen. I den ligning er Matti Breschel blot en outsider. Lars Michaelsen skal sammen med sportsdirektør Tristan Hoffman lede det danske hold i Belgien. - Desværre har vi været plaget af en del sygdom og skader i hele truppen, og derfor stiller vi ikke med den styrke, som jeg kunne have håbet på. Team Saxo-Tinkoff stiller med følgende hold til Flandern Rundt: Matti Breschel, Daniele Bennati, Michael Mørkøv, Christopher Juul-Jensen, Jonas Aaen, Johnny Cantwell, Matteo Tosatto og Anders Lund.

Mest læste i dag

2013-sæsonen har indtil videre været omtrent lige så resultatløs for Team Saxo-Tinkoff som forrige sæson. Men det skal der laves om på for det dansk baserede hold.

Søndag gælder det sæsonen hidtil største cykelløb, når superklassikeren Flandern Rundt skal køres. Holdets kaptajn er tilbagevendte Matti Breschel.

- Det er ingen hemmelighed, at Matti er vores absolut bedste kort til på søndag, og det er derfor udelukkende ham, der skal køres for. Han skal bringes helskindet til finalen, som for alvor starter omkring de 200 kilometer, siger den danske sportsdirektør Lars Michaelsen.

- Matti er stærkt kørende, og han har absolut formen til at være med helt fremme, men som man ofte har set i løbets historie, skal man også tilsmiles af den nødvendige portion held.

Favoritterne til det 256 km lange løb er Peter Sagan, Fabian Cancellara, formstærke Sylvain Chavanel og forsvarende vinder Tom Boonen. I den ligning er Matti Breschel blot en outsider.

Lars Michaelsen skal sammen med sportsdirektør Tristan Hoffman lede det danske hold i Belgien.

- Desværre har vi været plaget af en del sygdom og skader i hele truppen, og derfor stiller vi ikke med den styrke, som jeg kunne have håbet på.

Team Saxo-Tinkoff stiller med følgende hold til Flandern Rundt:

Matti Breschel, Daniele Bennati, Michael Mørkøv, Christopher Juul-Jensen, Jonas Aaen, Johnny Cantwell, Matteo Tosatto og Anders Lund.