Scarlett Johansson: Jeg er ikke nudist

Den 29-årige skuespiller Scarlett Johansson får meget snart premiere i filmen Under The Skin, hvor hun spiller et rumvæsen, der overtager en kvindekrop, og fører en lang række mænd i afgrunden.

Scarlett Johansson dropper samarbejdet med velgørenhedsorganisation. Læs mere på ELLE.dk

Selv er hun meget bevidst om sin egen krop og meget mere afslappet i den, end hun var for seks år siden.

- Jeg har det meget bedre med mig selv og føler mig godt tilpas i min krop. Jeg har nemmere ved at se, hvorfor der er situationer, der er ukomfortable og påvirker mig på en bestemt måde. Jeg er bestemt ikke nudist privat, og det er noget, som mit job hjælper mig med at afgøre, siger hun i et stort interview med magasinet ELLE.

Scarlett Johansson tænker ikke over at være sexet

Skuespilleren kan samtidig smykke sig af flere gange at være udråbt som den mest sexede kvinde i verden, og imaget som sexbombe er noget, hun bliver nødt til at forholde sig til.

Se Scarlett Johanssons nye frisure på ELLE.dk

Hun siger dog selv, at hun kun er klar over det, fordi hun ofte bliver spurgt om det, og fordi hun en gang imellem falder over, at hun er toppet en liste.

- Men ellers er det ikke noget, jeg går og tænker over. Jeg tænker ikke mere over det, end de fleste andre kvinder gør. Jeg går ikke rundt og føler mig sexet hele tiden, siger tv-stjernen.

Skuespilleren er romantiker

Ud over at være aktuel i filmroller så er Scarlett Johansson også for nyligt blevet forlovet med den franske journalist Romain Dauriac. Dermed skal hun gå til alters for anden gang, og det appellerer til hendes indre romantiker.

- Jeg er helt klart romantisk. Min mor er meget romantisk, og hun er meget nostalgisk anlagt, og disse to ting går hånd i hånd. Hun har inspireret os alle sammen til at være romantiske – og jeg vil meget gerne skabe en familie en dag, siger skuespilleren.

Filmen Her med Scarlett Johansson får dansk premiere den 27. februar.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk , Aller Media.

 

Dagens Gossip