Schalke er på fuld styrke mod Real Madrid

Schalke 04 og Real Madrid tørner sammen i 1/8-finalen i Champions League onsdag aften i Tyskland, og hjemmeholdet har ingen problemer på skadesfronten.

Det siger Schalke-træner Roberto Di Matteo.

- Alle gutterne fra vores seneste kamp mod Frankfurt i Bundesligaen er til rådighed mod Real Madrid, siger tyskernes italienske træner.

Ifølge Schalke-træneren havde en eller to spillere problemer med mindre skader efter lørdagens 0-1-nederlag til Eintracht Frankfurt. Men de spillere er altså klar til kamp igen.

Roberto Di Matteo kan desuden glæde sig over, at Schalkes hollandske stjerneangriber Klaas-Jan Huntelaar igen er til rådighed efter at have haft karantæne i de seneste tre bundesligakampe.

Schalke og Real Madrid mødtes også i 1/8-finalen i sidste sæsons turnering, og dengang blev tyskerne ydmyget godt og grundigt.

Real Madrid vandt med hele 9-2 samlet. Spanierne, som endte med at vinde Champions League sidste sæson, vandt ved den lejlighed med 6-1 i Tyskland.

- Kampen bliver en test, som vil vise, hvor langt vi er kommet på et internationalt niveau. Kampen vil vise, hvor meget gutterne har udviklet og forbedret sig.

- Selvfølgelig er Real Madrid favorit over to kampe, men jeg synes, at mit hold har mere erfaring nu, og det kan vi forhåbentlig vise på hjemmebane, siger Roberto Di Matteo.

Italieneren erstattede den fyrede Jens Keller som Schalke-træner i oktober sidste år. Schalke-træneren har flotte meritter i Champions League. I 2012 førte han Chelsea til triumf i turneringen.

Onsdagens kamp begynder klokken 20.45. 10. marts er der returkamp i Madrid.

Basel og Porto mødes i onsdagens anden kamp.

/ritzau/dpa

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip