Schleck giver op: Jeg drømmer IKKE om Tour-sejr i år

Skrevet af BNB

04/04/2013
I hvert fald ikke, hvis det står til luxembourgeren selv, der ikke mener, at han har, hvad der skal til for at vinde Touren i år. Det siger han i et interview med VeloNews. - Jeg kan ikke tillade mig at drømme om at vinde Touren i år, siger Schleck i interviewet. Onsdag blev han også spurgt af andre medier til sine vinder-forventninger i forhold til Touren, men der var han mere vag i sin retorik, end han er over for VeloNews, hvor han direkte adspurgt til sine vinderchancer svarer: - Jeg skal ikke afsted som kaptajn, nej. (...) Der er andre, der har vægten på deres skuldre nu, siger Schleck til VeloNews forud for tredje etape af Baskerlandet Rundt i Spanien og forklarer, hvor vigtigt det er for ham at have fuld støtte fra sit hold. Andy Schleck blev skadet i juni sidste år, og netop derfor mener han heller ikke, at han er den rigtige til at lede RadioSchack-Leopard på de franske landeveje i juli måned. Og luxembourgeren indrømmer også overfor VeloNews, at vejen tilbage fra skaden, der var et brækket korsben, har været sværere og længere end han havde forestillet sig. - Du kan køre en masse kilometer på egen hånd, men når du er tilbage i feltet, er det noget andet. Jeg vil ikke sige, at det har været frustrerende, men det har været hårdere, end jeg troede, siger Schleck.Schleck har i den seneste tid optrådt i medierne for sin ikke helt så stuerene opførsel, efter en fransk politiker angiveligt mødte en meget beruset Andy Schleck i en elevator på et hotel i München i marts. Det skete efter at han samme dag havde trukket sig i næstsidste etape af Tirreno-Adriatico. Andy Schleck afviser dog og kalder historien for 'latterlig'. - Jeg har sagt, hvad der skulle siges om det. Det er en latterlig historie, og det er ikke den første og sikkert heller ikke den sidste, siger Schleck. Han vil nu koncentrere sig om alt andet end sådanne negative historier. Andy Schleck har været under kritik for kun at have gennemført et enkelt løb siden april 2012. Det var, da han kørte over målstregen i GP di Camaiore i februar, men nu mener den 27-årige rytter selv, at han er klar til at ræse igen, om end Tour de France ifølge ham selv slutter uden ham på sejrsskamlen.

Mest læste i dag

I hvert fald ikke, hvis det står til luxembourgeren selv, der ikke mener, at han har, hvad der skal til for at vinde Touren i år. Det siger han i et interview med VeloNews.

- Jeg kan ikke tillade mig at drømme om at vinde Touren i år, siger Schleck i interviewet.

Onsdag blev han også spurgt af andre medier til sine vinder-forventninger i forhold til Touren, men der var han mere vag i sin retorik, end han er over for VeloNews, hvor han direkte adspurgt til sine vinderchancer svarer:

- Jeg skal ikke afsted som kaptajn, nej. (...) Der er andre, der har vægten på deres skuldre nu, siger Schleck til VeloNews forud for tredje etape af Baskerlandet Rundt i Spanien og forklarer, hvor vigtigt det er for ham at have fuld støtte fra sit hold.

Andy Schleck blev skadet i juni sidste år, og netop derfor mener han heller ikke, at han er den rigtige til at lede RadioSchack-Leopard på de franske landeveje i juli måned. Og luxembourgeren indrømmer også overfor VeloNews, at vejen tilbage fra skaden, der var et brækket korsben, har været sværere og længere end han havde forestillet sig.

- Du kan køre en masse kilometer på egen hånd, men når du er tilbage i feltet, er det noget andet. Jeg vil ikke sige, at det har været frustrerende, men det har været hårdere, end jeg troede, siger Schleck.Schleck har i den seneste tid optrådt i medierne for sin ikke helt så stuerene opførsel, efter en fransk politiker angiveligt mødte en meget beruset Andy Schleck i en elevator på et hotel i München i marts. Det skete efter at han samme dag havde trukket sig i næstsidste etape af Tirreno-Adriatico.

Andy Schleck afviser dog og kalder historien for 'latterlig'.

- Jeg har sagt, hvad der skulle siges om det. Det er en latterlig historie, og det er ikke den første og sikkert heller ikke den sidste, siger Schleck. Han vil nu koncentrere sig om alt andet end sådanne negative historier.

Andy Schleck har været under kritik for kun at have gennemført et enkelt løb siden april 2012. Det var, da han kørte over målstregen i GP di Camaiore i februar, men nu mener den 27-årige rytter selv, at han er klar til at ræse igen, om end Tour de France ifølge ham selv slutter uden ham på sejrsskamlen.