Schmeichel bliver vært på TV2

På TV2's 25-års fødselsdag meddeler tv-stationen, at den har sikret sig et markant navn til sportsdækningen.

Således har TV2 hyret den tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel som fodboldvært.

Den 49-årige tidligere Manchester United-målmand får debut den 11. oktober i forbindelse med VM-kvalifikationskampen mod Italien i Parken.

- Peter Schmeichel er et af de største ikoner i dansk fodbold gennem tiden. Hvem vil ikke gerne have ham på holdet?

- Han har tidligere vist, at han også har flair for rollen som tv-vært, så det var oplagt at tænke Peter Schmeichel med på holdet, når der er fodbold på TV2 - ikke mindst i forbindelse med VM-slutrunden i Brasilien, siger TV2s sportschef, Frederik Lauesen, til tv2.dk.

Peter Schmeichel har tidligere været vært på en anden tv-station, Viasat, hvor han blandt andet var ankermand på Champions League-dækningen.

- Det er halvandet år siden, jeg sidst har arbejdet i dansk tv, og selv om jeg har lavet tv andre steder, ser jeg frem til at være tilbage i de danske stuer. Jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde sammen med alle de dygtige mennesker på TV2, siger Peter Schmeichel.

- Jeg kan ikke drømme om et bedre sted at starte end med den meget vigtige kamp mod Italien, og det bliver rigtigt fedt at arbejde med alle de spændende opgaver, der ligger fremover i forbindelse med det danske landshold og VM i Brasilien til næste sommer, siger han.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip