Schmeichel får 42-årig australier som konkurrent

Når den danske landsholdsmålmand i fodbold Kasper Schmeichel vender tilbage efter sin skadespause, kan han se frem til at få konkurrence fra en australsk veteran i Leicester.

I hvert fald meddeler Chelseas manager, José Mourinho, at London-klubben sender 42-årige Mark Schwarzer til Leicester.

- Jeg vil gerne takke Mark Schwarzer offentligt, for han forlader os, og han har været fantastisk for os, siger José Mourinho til Chelseas hjemmeside.

- På vegne af mig selv, min stab og mine spillere vil jeg sige, at vi vil savne den store fyr, og vi ønsker ham alt det bedste i hans nye tilværelse hos Leicester, siger portugiseren.

Premier League-veteranen Mark Schwarzer, der har spillet over 100 landskampe for Australien, skiftede for halvandet år siden fra Fulham til Chelsea, hvor han i sin første sæson var reserve for Petr Cech.

Efter at Chelsea før denne sæson hentede den belgiske målmand Thibaut Courtois tilbage fra et lejemål i Atlético Madrid, er Mark Schwarzer røget længere ned i hierarkiet i Chelsea.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip