Schmeichel holder nullet i ny Leicester-triumf

09/05/2015

Leicester og Kasper Schmeichel vandt lørdag endnu en gang og tog et stort skridt væk fra nedrykningsstregen.

Hjemme i Leicester blev Southampton besejret med 2-0 efter to mål af algerieren Riyad Mahrez. Begge mål blev scoret før pausen.

Da Premier League gik ind i april-måned, var der næppe mange, der troede på, at Leicester ville spille i Premier League efter sommerpausen, men det er der siden vendt op og ned på.

Holdet vandt fire kampe i træk, manager Nigel Pearson blev kåret til månedens bedste i Premier League, mens Kasper Schmeichel og Jamie Vardy var nomineret i spillerkategorien.

Med lørdagens sejr rykker Leicester op på 15.-pladsen med tre point til nedrykningsstregen. Holdet har to kampe tilbage af sæsonen.

For Southampton betyder nederlaget, at man ikke udnyttede Tottenhams ditto. Christian Eriksens klub tabte med 0-3 ude mod Stoke.

Danskeren spillede hele kampen for Tottenham, men han gjorde ikke det store væsen af sig. Eriksen havde et enkelt godt forsøg i begyndelsen af anden halvleg på langskud, men Stoke-keeper Jack Butland parerede til hjørnespark.

Sidst i kampen sparkede Eriksen et frispark over mål.

I første halvleg havde Charlie Adam og Steve N'Zonzi bragt Stoke foran. Et Tottenham-comeback blev ikke gjort lettere af, at holdet blev reduceret til 10 mand kort inde i anden halvleg, da den rumænske forsvarsspiller Vlad Chiriches modtog sit andet gule kort.

Fire minutter før tid scorede Mame Biram Diouf til slutresultat 3-0.

I bunden af rækken spidser nedrykningskampen til, og årets første nedrykker er tilmed blevet fundet.

Lørdag vandt Burnley for blot sjette gang i sæsonen, da Hull blev besejret 1-0 i et direkte opgør mellem de to klubber under stregen.

Trods sejren rykker Burnley ned qua både Aston Villa, Newcastle og Sunderland også fik point lørdag.

Jores Okore spillede hele kampen, da Aston Villa hjemme slog West Ham med 1-0 på et mål af Tom Cleverley.

1-1-resultatet mod West Bromwich Albion var Newcastles første point siden februar efter otte nederlag i træk. To point adskiller Newcastle og Hull på hver sin side af nedrykningsstregen inden sæsonens sidste to kampe.

Queens Park Rangers kan rykke ned søndag, hvis klubben ikke vinder over Manchester City.