Schmeichel om overlevelse: Vi spillede fantastisk

Skrevet af admin

05/06/2015

Mest læste i dag

Målmand Kasper Schmeichel har haft en fremragende sæson i engelske Leicester.

Leicester så længe ud til at rykke ned i den næstbedste engelske række fra Premier League, men efter en fremragende slutspurt formåede klubben alligevel at klare frisag.

- Med 10 kampe tilbage satte vi os ned og besluttede, at de sidste kampe skulle være en slags minisæson, og derfra spillede vi fantastisk, siger Kasper Schmeichel.

- Faktisk har vi spillet fantastisk det meste af sæsonen, men til sidst vi fik lidt mere held, end vi tidligere havde. Holdene omkring os begyndte at tabe point, så til sidst lykkedes det, og vi var meget glade, tilføjer han.

Kasper Schmeichel havde en stor rolle i Leicesters nedrykningskamp, hvor han med flere pragtpræstationer var med til at skrabe de nødvendige point sammen. Inden da havde danskeren været ude med en skade i fire måneder.

- Det var hårdt at sidde så længe ude, men det var naturligvis dejligt at komme tilbage og være klar og spille.

- Det var en lang skadesperiode, så mit fokus var bare at blive klar og hjælpe holdet, og det var befriende at komme ud og spille igen, siger den 28-årige dansker.

- Lige nu kigger vi ikke så meget frem mod næste sæson. Vi overlevede, og når vi kommer tilbage fra sommerpausen, ser vi på, hvad næste sæson skal bringe, fastslår han.

Schmeichel er i øjeblikket samlet med landsholdet i Helsingør forud for landskampene mod Montenegro og Serbien i næste uge.

/ritzau/