Scholes, Giggs og Ferdinand på vej ud

Paul Scholes planlægger at trække sig endegyldigt tilbage efter denne sæson. Det siger venner af den rødhårede Manchester United-midtbanespiller til The Daily Mail.

Scholes er den sidste aktive i United fra klubbens berømte ungdomshold - "1992-klassen" - bestående af en række usædvanlig talentfulde spillere. Blandt andre Gary Neville, Nicky Butt og David Beckham.

Den 38-årige Scholes smed fodboldstøvlerne efter sæsonen 2010/11, men fik et overraskende comeback i januar i år.

Uniteds manager, Alex Ferguson, skal ifølge avisen nok også forberede sig på at finde afløsere for waliseren Ryan Giggs, der har spillet over 900 kampe for de De Røde Djævle, samt forsvarsspilleren Rio Ferdinand.

Giggs debuterede i 1990 og har scoret i samtlige 20 sæsoner siden indførelsen af Premier League. Men han fylder 40 næste år og har ikke den samme hurtighed som tidligere. Giggs har endnu ikke scoret i ligaen i denne sæson.

Ferdinand har endnu ikke tilkendegivet interesse i at forlænge sin kontrakt. Den tidligere landsholdsspiller har i flere år døjet med smerter i ryggen. Et problem, som de seneste sæsoner har holdt ham ude af truppen i lange perioder.

Og da manden ved siden af Ferdinand i forsvaret, serberen Nemanja Vidic, også døjer med hyppige skader - han er lige vendt tilbage efter endnu en operation i knæet - er Ferguson begyndt at sondere det internationale fodboldterræn for erstatninger.

Ifølge The Daily Mail er Ferguson lun på den argentinske forsvarsspiller Ezequiel Garay, der spiller for Benfica i Portugal. Også Moldes norske landsholdsspiller Vegard Forren har manageren et godt øje til.

Paul Scholes har spillet 13 kampe for United i år, mens Ryan Giggs kun har været med i otte kampe i Premier League.

Begge har tidligere sagt, at de ønsker at fortsætte i klubben i en ny funktion, når deres tid som spillere er forbi.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip