Schürrles Wolfsburg-skifte er kørt fast i pengestrid

Bundesligaklubben Wolfsburg har udset sig Chelseas André Schürrle som vinterens store indkøb, men det er endnu et åbent spørgsmål, om Nicklas Bendtners klub får held til at hente landsholdsangriberen.

Selv om spilleren selv er klar til at flytte hjem til Tyskland, mangler de to klubber at opnå enighed om, hvor meget han skal koste.

- Vi er ikke blevet enige med Chelsea. Det handler kun om penge, siger Klaus Allofs ifølge nyhedsbureauet dpa.

Chelsea kræver 30 millioner euro (223 millioner danske kroner) for at slippe Schürrle, der har været i London-klubben siden sommeren 2013.

Det haster med at finde fælles fodslag, for hvis Schürrle skal forlade Chelsea, skal aftalen underskrives og godkendes inden midnat mandag, hvor transfervinduet lukker for denne gang.

- Tiden løber. Mulighederne for en handel bliver mindre for hver time, der går, siger Allofs.

Ifølge sportsdirektøren er et af problemerne, at Chelsea - ligesom andre klubber - forlanger for høje summer, når de handler med Wolfsburg, vel vidende at den tyske klub har VW-koncernen i ryggen.

- Hele verden tror tilsyneladende, at Wolfsburg er i stand til alt, fordi vi har Volkswagen, men det er altså ikke tilfældet, siger Klaus Allofs.

Wolfsburg solgte tidligere på ugen Ivica Olic til Hamburger SV, men har fortsat Bas Dost og Nicklas Bendtner som valgmuligheder til angrebet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip